Villa-kompis døde etter FMX-fall

Jeremy Lusk landet på hodet da han mistet kontrollen under et spektakulært hopp i en konkurranse i Costa Rica på torsdag. I dag døde han av komplikasjonene etter det harde møtet med bakken. Dette skriver VG Nett(video)

Den norske FMX-stjernen Andre Villa var en nær venn av Lusk og hans kone Lauren, og er svært preget av det som har skjedd. Amerikaneren hadde besøkt Villa hjemme i Spania mange ganger. Da trente de to FMX-stjernene også sammen på Villas hjemmelagde bane.

– Fryktelig tøft
De to hang også sammen når de var ute og konkurrerte.
– Det er fryktelig tøft å miste ham. Han var en rolig fyr, og verdens snilleste person. Man trengte ikke engang å snakke med ham, man bare følte varmen hans. Dette var skikkelig tungt. Det er dessverre en del av sporten, men det er synd slike ting skjer, fortsetter Villa til VG Nett.

Også André Villa vet hva det vil si å skade seg stygt. I september brakk begge beina i leggen da han måtte kaste seg av sykkelen under et fall i Polen. Nå er han skadefri, og endelig tilbake på sykkelen.

Da han trente i går klarte han ikke å tenke på annet enn kameratens skjebne. Dermed fikk han lite til å stemme. Etter hvert bestemte han seg for å bruke tankene på Lusk til noe konstruktivt.

– Nå skal jeg kjøre for Jeremy, sier André Villa.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser