Vil Lorenzo hjelpe Dovizioso?

Det er tett på toppen i år. Jorge Lorenzo er ikke med i seierskampen, men det er teammakker Andrea Dovizioso. Siden han nå bare ligger 11 poeng bak ledende Marc Marquez (Repsol Honda Team), blir spørsmålet: Vil Lorenzo hjelpe sin teammakker?

Paolo Ciabatti, sportsdirektør hos Ducati Corse, understreker at det foreligger ingen teamordre. Hvis en Ducati-fører har sjansen til å vinne racet, er man glad for det, ellers forventes det at man bruker hodet.

Ciabbati har en avslappet holdning til Lorenzo. Han uttaler at sistnevnte forstår hvor viktig tittelkampen er for fabrikken, at han vil hjelpe og støtte hvis det faller seg slik – det er til syvende og sist hva man forventer i et team.

Teamsjef Davide Tardozzi samtykker og har de samme forventningene. Han betegner Lorenzo som en som elsker Ducati, og hvis han føler han kan hjelpe Dovizioso til å ta tittelen, vil han gjøre det. Til forskjell fra mange andre setter Lorenzo Ducatis resultater foran sine egne.  

Uansett har hver tittelutfordrer en teammakker som i teorien kan spille en avgjørende rolle i de tre racene som gjenstår.
                                                                                                                     

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser