Vil du bli testfører hos Vanguard?

Vanguard, som er basert i New York, har en visjon om å sette nye premiummodeller til verden. Produksjonen av de første motorsyklene er tenkt å starte neste år, men før det er firmaet på jakt etter nye testførere, og en av dem kan bli deg.

De har nemlig startet en konkurranse der hvem som helst kan vinne en plass som testfører av deres nye motorsykler for en dag. Konkurransen går frem til 28 februar, og du deltar gjennom å  svare på et spørsmål på denne hjemmesiden som Vanguard har lagd. Totalt tre vinnere skal kåres.

Produsentens motorsykler er først og fremst designmessig eksklusive modeller. Konstruksjonen benytter moduler som kan konfigureres på ulik vis for å skape ulike motorsykler. Motoren, som ifølge opplysninger kommer fra S&S, er en V-twin på 1917 kubikk med integrert eksossystem.

Roadster bæres av mengder av blank aluminium, mens tanken er bygd av karbonfiber. Alle lyskilder er selvsagt av LED-typen, og instrumenteringen er en stor LCD-skjerm. Istedenfor speil har modellen et bakoverrettet kamera. Roadster vil koste cirka 30 000 dollar.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser