Vil bygge seg opp

Kenneth Gundersen var spådd en lysende karriere i MX etter at han vant VM-runden i 125 ccm-klassen i Udevalla i 2001. Etter det har nordmannen vært mye plaget med skader. Nå har han sikret seg god avtale med Duells AS, Kenneth Motorsport, slik at han får sjansen til å satse videre.

Plaget med skader
– Etter å ha slitt med skader de siste årene har jeg nå bestemt meg for å bygge meg opp i skikkelig form før jeg satser på VM igjen. Jeg skal konkurrere både i Norge og i Sverige med start både i NM og SM, og jeg satser på å få gode resultater. I tilegg skal jeg kjøre Duells International Supercross & Freestyle på Ullevi 11. september og VM-runden i Udevalla. Jeg gleder meg veldig, forteller Kenneth.

Han sier det har vært helt avgjørende for hans videre satsning å skaffe avtaler med solide samarbeidspartnere i Norge.
– For å kunne drive med motocross slik som jeg gjør er jeg helt avhengi av gode samarbeidspartnere, og derfor er det ekstra hyggelig at jeg nå har gjort avtale med en så stor leverandør som Duells.

MX-skole
Kenneth Gundersen har startet opp en egen MX-skole. I løpet av 2008 var det flere hundre førere som var på kurs hos han og fikk med seg noen tips til kjøringen sin.
– I 2009 har vi lagt opp til en rekke trenings samlinger i hele Norge og også noen i Sverige.
I tilegg til dette skal jeg arrangere fire «Kenneth Gundersen Mini Grand Prix». På disse rundene lærer førere hvordan det er å kjøre internasjonalt og GP. Vi kjører trening, tidskval og to heat i hver klasse.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser