Video: Husqvarna 701 Enduro er avduket

Siden Husqvarna viste deres store supermotard 701 for første gang, har vi ventet på at en dual sport-modell som den du ser på videoen skal presenteres, og nå er den her.

Grunnprinsippet er det samme som hos broren KTM 690 Enduro R/SMC-R. Motoren er samme ride by wire-styrte 690-kubikks endunker på 67 hester. Serviceintervallen for 701 Enduro oppgis til 1000 mil (samme som hos KTM 690 Enduro R), og Husqvarna mener at driftssikkerhet og drivstoffsøkonomi har vært i fokus under utviklingen av denne motorsykkelen. 

Uten å presisere hvor mye motorsykkelen veier eller målene på den, mener Husqvarna at en har oppnådd et veldig gunstig vekt/effektforhold. Fjæringsveien er 275 millimeter både foran og bak, og WP har montert både sin 4CS-gaffel og en fullt justerbar bakre støtdemper på motorsykkelen.

ABS-en er designet for offroadkjøring, og sammen med hydraulisk slureclutch skal den store skogs- og grusmodellen bli lettere å håndtere. En spesiell motormapping som struper effekten til 30 kW kan kjøpes av dem med A2-førerkort.

Svingarmen er en konstruksjon i støpt aluminium, og bakrammen består for en stor del av den 13 liter store tanken. En spesiell detalj er salens design med god gripeevne, som strekker seg langt opp på tanken og ut på kjølevingene.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser