Video: H2R slår Bugatti Veyron – men får juling av …

Våre amerikanske kollegaer hos Sport Rider har fått tak i USAs eneste presseeksemplar av Kawasaki H2R. Sammen med bilmagasinet Super Street har de stilt denne opp mot tre svært hvasse sportsbiler på fartsstripa.

Det er half-milen (800 meter) som gjelder, med rullende start fra 50 mph (80 km/t). Først ut er en McLaren MP4-12C, som ikke har mye å stille opp med – H2R ender på 309 km/t, mens McLaren klarer 260.

I race to legges lista enda høyere. En Bugatti Veyron med Super Sport-trimming som leverer 1200 hester. H2R-føreren får denne toppfarten enda mer opp og når 313 km/t. Bugattien må nøye seg med 289, men slo tilbake mot slutten. Her ser du videoen!

https://www.youtube.com/watch?v=c9aJBIZOuH4

Sist, men ikke minst – en Nissan GTR fra SP Enginering med 1350 hester og bremseskjerm. Hver bil fikk gå tre runder mot H2R, og monsteret tilbrakte store deler av dagen med mekking før to runder måtte avlyses på grunn av clutchproblemer. Tredje gangen gikk det imidlertid, og den fikk en vellykket runde mot H2R, som den vant med 335 kilometer i timen! H2R klarte denne gangen hele 328 km/t , men det var ikke nok, dessverre.

https://www.youtube.com/watch?v=SbpM0fnW0vg
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser