Vender Pedrosa tilbake til Jerez om en uke?

På Pedrosas blogg for sponsor Repsol forteller han om sin nåværende tilstand. Steg for steg er han på vei tilbake, men vil ikke si altfor mye om sine nåværende forhåpninger.

«Hver dag blir jeg litt bedre, men tålmodighet er minst like viktig. Det er slik vi jobber akkurat nå; sakte og skritt for skritt. Du må bare la dagene gå for at rehabiliteringen skal gå gradvis i positiv retning.»

Legene har tatt bort stingene, og alt skal visstnok gå i henhold til planene. Dette burde innebære at Pedrosa kan komme tilbake til MotoGP-depotet på Jerez om en uke. Ryktene forteller at Pedrosa skal teste motorsykkelkjøring de nærmeste dagene for å vurdere om han vil klare å konkurrere. I bloggen passer Pedrosa også på å besvare et spørsmål fra en fan om hva han tenker når han står ved starten og når han senere går i mål.

«På startlinjen er jeg bevisst på hva som skjer rundt meg uten egentlig å være bevisst på dette. Det er et slags høyt konsentrasjonsnivå der du tenker uten å tenke. Det er som å tenke på alt og ingenting på en og samme gang. Ikke noe mer. Ren konsentrasjon om øyeblikket.»

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser