Utur for Ullevålseter

Det var en meget skuffet Pål Anders Ullevålseter som kvartveis ut i 4. etappe fikk problemer med girkassen. Etter tre strake femteplasser lå han som fjerdemann i sammendraget og hadde håpet å avansere videre de neste dagene. Det kan han bare glemme nå.

Ullevålseter kjører sykkeltypen KTM 450 Rally, og den ødelagte sykkelen kommer inn i depot først sent ikveld. Mekanikeren står klar med ny motor, og målet er å bli med videre fra etappe-start i morgen tidlig. Straffetiden tilsier at han ikke lenger er med i kampen om seieren.
– De to neste etappene tar jeg kun som ren trening mot Dakar 2013. Jeg er utrolig skuffet, men får benytte denne muligheten til å gi bånn gass og se om jeg kan få noen gode etappe-resultater som får opp selvtilliten.

Helikopterhjelp
Ved brudd i en etappe må kjørerne normalt vente til arrangørens transport-bil. Dette er en 53 mils sikkerhets-runde som kjøres etter at alle andre sykler, biler og quads er i mål.
– Det er temmelig stusselig å måtte sitte midt på en øde ørkenslette og vente 10-12 timer på å komme seg videre. Heldigvis fikk jeg haik av et forbipasserende helikopter, sier Ullevålseter litt lettet.

Resultatene etter dagens etappe kan dere følge med på HER.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser