Utendørs MC-messe til helgen

Ifølge pressemeldingen skal samtlige store motorsykkelimportører delta når MC-messen arrangerer Vårmønstring lørdag 6. og søndag 7. mai. Totalt 15 produsenter skal ha med seg nærmere 200 nye motorsykkelmodeller.

–  Vi flytter MC-messen ut i friluft, og nå kan publikum faktisk få lov til å prøvekjøre de forskjellige motorsyklene. Dette er første gang en slikt arrangement blir gjennomført i Norge, sier Tommy Larssen, prosjektleder for MC-messen hos Norges Varemesse.  

Prøvekjøring med og uten lappen
I tillegg til at man kan få prøve de forskjellige motorsyklene på veien, blir det også etablert en egen bane på området hvor man kan prøve sine ferdigheter. MC-messen samarbeider med den lokale trafikkskolen Lærer’n for å gjennomføre dette.

– Det vil også være et tilbud for dem som ikke har førerkort på motorsykkel og vil prøve å kjøre for første gang, sier Arvid Johansen, faglig leder hos Lærer’n Trafikkskole i Lillestrøm.

Europas beste sommervær
I følge værmeldingen for helgen ser det ut til at værgudene spiller på lag med arrangøren, og at det skal bli de varmeste dagene så langt i år. Arrangøren setter opp et stort område der det serveres mat og drikke.

Aktører som NAF MC og Norges Motorsykkelunion (NMCU) vil også være på plass med stand for å informere om sitt arbeid. 

Arrangøren håper at flere tusen motorsyklister finner veien til Lillestrøm denne helgen, og ønsker vel møtt til parkeringsplassen foran Norges Varemesse lørdag 6. mai 10.00-17.00 og søndag 7. mai 10.00-16.00.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser