Unik mulighet for Gixxer-eiere

Det er ikke mange av disse syklene som fortsatt går i Norge, men samtidig er det mange som anser dette for å være klassikere. det betyr at de enhetene som fortsatt er i sirkulasjon, i økende grad, bygges opp til små perler.

Yoshimura-importør Non-Stop Trading AS har i den forbindelse en gledelig nyhet til eiere av dise årgangene; Yoshimura vurderer nemlig å lage en serie av «Daytona special» eksosanlegget. «Daytona special» er et fullsystem hvor rørene lages av titan og lyddemperen kommer i tidsriktig aluminium-utførelse.

Ikke rustproblem
– Originale eksosanlegg har en tendens til å ruste bort over tid, spesielt i nedre del av grenrørene/overgangen til kollektoren. Ved å benytte titanium, slik Yoshimura her gjør, vil rust i praksis ikke være et problem, skirver Non-Stop i en pressemelding.

Anlegget veier kun 4,5 kilo og det medfølger brakett for fothviler.

Prisen er 15.250.- levert i Oslo.

Det er sansynlig at dette blir den siste produksjonen, så om du eier en av disse klassikerene har du her en unik mulighet du bør benytte deg av. Importøren opplyser at dersom det kommer nok bestillinger til å sette i gang med produskjon, vil anleggene produseres i november/desember.

Kunne du tenkt deg en slik løsning?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser