Ullevålseter vant med magetrøbbel

Ullevålseter håpet i forkant at sanddynene skulle gi ham et godt forsprang. Men i dag var det kun 15 kilometer med skikkelig sand, og forspranget ble mindre. Det er nå rundt ti minutter frem til andreplassen i sammendraget. Først ligger det unge talentet fra Israel, 49 minutter og 47 sekunder foran Ullevålseter.

– Sella er unik, han bare skjønner det. Det er helt utrolig at en gutt på 18 år kan prestere så bra her nede, han er smart på alle plan. Det er langt frem til førsteplassen, men det gjorde utrolig godt å få en etappeseier i dag. Jeg var helt tom før start etter å ha tilbragt natten på do. Magen holdt seg stabil gjennom dagen, men kroppen var tung, forteller dagens seierherre i teamets pressemelding.

Ullevålseter har krasjet to ganger hittil. Han skadet hånden i den siste krasjen og har derfor gått på smertestillende, noe som ser ut til å ha påvirket magen. 

I morgen venter en ny dag med sanddyner, i 41 mil.

– Jeg har taket på Sella og Ceci i sanden, men jeg må ha mer av det. Ceci har tung sykkel og har ingen fordel i sanden, i dag var han heldig, for det har regnet og sanden var hard, avslutter Pål Anders. 

Gårsdagens etappe endte forøvrig med en femteplass.

Etappe #7: Tiwilit – Tiwilit 440km
1. plass Pål Anders Ullevålseter
2. plass Gev Sella – 00:02:30
3. Paolo Ceci – 00:12:46

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser