Ullevålseter slo tilbake med etappeseier

Det gikk fort i de vanskelige sanddynene. Ullevålseter vant etappen med over 13 minutter på Simone Agazzi. Luis Miguel Oliveira kom inn på tredjeplass. Sammenlagtsleder Paolo Ceci endte hele 18.26 bak nordmannen.

Selv om alt håp er ute om en topplassering, fortsetter Pål Anders Ullevålseter veien mot Dakar. I dag gikk alt på skinner for nordmannen. Etappen inneholdt alt det han er best på: myke, lange og lunefulle sanddyner.

– Det var deilig med en bra dag, oppe i alle disse tekniske problemene er det en trøst at kjøringen sitter, forteller Pål Anders til sin kone og pressekontakt Mette.

Marius Helmersen kjørte inn til en imponerende femteplass, og Kristian Felix Jensen endte på plassen bak Helmersen. Jensen ligger på en solid sjetteplass sammenlagt, og han har tatt inn 27 minutter på Jonathan Blackburn, som ligger på plassen foran.

– Jeg er stolt over Felix og Marius i dag, de kjørte bra og lærer raskt. Det var ingen enkel etappe i dag, det var krevende, men de klarte det strålende, avslutter Pål Anders fornøyd.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser