Ullevålseter på vei til Africa Race

Som tidligere skrevet skal Pål Anders Ullevålseter i år kjøre Africa Race, som følger en rute som ligner det opprinnelige Rally Dakar, som nå kjøres i Sør-Amerika. Ja, du leste riktig!

Starten går 29. desember i Saint-Cyprien i Sør-Frankrike. Den første dagen blir en ren transportetappe på 103 mil gjennom Spania. Løpet går deretter gjennom Marokko, Vest-Sahara og Mauritiania, og førerne går i mål i Dakar i Senegal 11. januar, 12 dager etter start. Total distanse som skal kjøres er 700 mil.

Pål Anders har alltid ønsket å vende tilbake til Afrika, der han ikke har kjørt siden 2007. Drømmen er selvfølgelig å havne helt øverst på pallen, og ørkenreven la lista tidligere i høst med å vinne Merzouga Rally, som vi dekket fra dag til dag her på Bike.no. Han har slitt litt med influensa en stund. Imidlertid uttaler han selv på  http://teamullevalseter.blogg.no at han også tidligere har vært syk i forkant av løp, men at dette ikke har påvirket ham nevneverdig annet enn at det er irriterende ikke å få trent.

Vi skal selvsagt følge vår hjemlige favoritt på denne hjemmesiden, og ønsker ham både god jul og  lykke til!

Foto: Ingrid Aa. Østang
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser