Ullevålseter over til fire hjul?

Grunnen er til denne overraskende nyheten er brummundølen Ola Fløene. Han har som mange kanskje vet en merittliste som kartleser både for Henning Solberg og Morten Østberg.
Nå håper han ørkenreven Pål Anders pensjonerer sykkelen og satser sammen med ham i bilklassen. Og hovedpersonen selv er ikke fremmed for tanken.
– Ola må ha litt tålmodighet, men på sikt kan det hende at jeg kjører bil i Dakar-rallyet.

Kan skje om tre år
Hvor fort kan dette skje?
– Nei, om det skjer om tre eller ti år vet jeg ikke, men jeg har i hvert fall tenkt å satse knallhardt på sykkelen også i neste Dakar-rally.

Hvorfor vurderer du dette?
– Det er det flere årsaker til, men det er for mange en naturlig greie å pensjonere sykkelen og gå videre til bilklassen. Det har mye med økonomi å gjøre. Jeg tror det er lettere å skaffe til veie penger til full satning i en bil i steden for sykkel. I tillegg velger flere og flere motoryklister å gå over til bilklassen på grunn av alle ulykkene, sier Ullevålseter til bike.no.

Han forsikrer alle motorsykkel-entusiaster at han likevel blir å finne i mange løp på to hjul i år.
– Ja, jeg skal satse mye hardere på å kjøre VM-runder i år enn tidligere. Målet er fortsatt å komme meg på pallen i Dakar. Forhåpentligvis allerede i januar neste år.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser