Ullevålseter nummer to i går

På torsdag følte Pål Anders at han hadde god kontroll i steinete terreng, men plutselig dro forhjulet til siden, og han fløy rett frem uten helt å få med seg det som skjedde. Det hører med til historien at halve feltet også krasjet, inklusive lederen Gev Sella.

I går ble det kjørt 28 raske mil, med en gjennomsnittsfart på 90 km/t. Veiene var små og vanskelige å se, og flere kjørte seg bort. Pål Anders tapte 10 minutter på dette, mens Gev Sella rotet seg bort i minst 40 minutter. Det er ingen spøk å kjøre seg bort i slikt landskap.

Til slutt ble det en flott andreplass, kun slått med ett minutt av russeren Agoshkov, som var en av de få som navigerte prikkfritt.

Sammenlagt er Pål Anders nå nummer tre, 17 minutter bak andreplassen.

Lørdag er hviledag, men søndag skal førerne krysse grensen til Mauritania, som Pål Anders betegner som en enkel rute. Mandag starter fire dager i ørkenen, og der har han en stor fordel og håper å dra innpå de to som ligger foran.

På Pål Anders Ullevålseters offisielle fanside på Facebook får du de siste oppdateringene, samt bilder fra ørkenrallyet. 
Følg også teamullevalseter.blogg.no.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser