Ullevålseter navigerte seg bort

Det ble ikke noen opptur for Pål Anders Ullevålseter på torsdagens etappe i Rallye Orpi Maroc. De tette bihulene som plaget ham på rallyets første etappe i går hadde heldigvis bedret seg, men på dagens etappe tapte han dessverre mye tid på grunn av feilnavigering.

Dagens resultat ble dermed en skuffende syvendeplass i klassen, og Ullevålseter kom hele 35 minutter etter dagens vinner, Cyril Despres, i mål. Sammenlagt etter to dager innehar Pål Anders dog fjerdeplassen, men det er kun sekunder som skiller ned til syvendeplassen. Marc Coma fra Spania leder rallyet, hele 46 minutter foran Ullevålseter.

Prøver å være positiv
– Det har ikke akkurat blitt noen drømmestart på dette rallyet. Ikke har jeg funnet flyten, og når jeg i tillegg kjører meg bort så er det ikke mye å rope hurra for. Forsøker nå å fokusere på det positive foran de resterende fire dagene. Sykkelen fungerer i hvert fall perfekt og formen har blitt bedre, så nå kan det bare gå en vei videre, og det er oppover!

Rallyets lengste etappe på totalt 479 km skal fredag kjøres fra Ain Beni Mathar tilbake til Erfoud. Det gjenstår fire etapper før målgang finner sted i Ouarzazate mandag 5. juni 2006.

Er det ikke snart på tide å lære seg å navigere? Hva synes du?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser