Ullevålseter imponerer i Egypt

Mens Bikes lesere drukner i messenyheter kjører Pål Anders Ullevålseter styggfort i Egypt. Den norske ørkenreven biter godt fra seg som vanlig og sikter mot pallen.

Spanske Jordi Viladoms vant gårdagens etappe og kom i mål kun 2.44 minutter foran Ullevålseter på den totalt 350 km lange spesialetappen.

Høyere tempo
Sammenlagt leder som vanlig Marc Coma rallyet når det gjenstår tre dager å kjøre. Ullevålseter innehar en flott tredjeplass, og ligger nå i underkant av 12 minutter bak lederen. Etter samme etappe under fjorårets rally var tidsdifferansen over 40 minutter, så alt tyder på at Pål Anders har fått et langt høyere tempo enn tidligere.

– Tenkte faktisk at jeg skulle ta det litt med ro på dagens etappe, da jeg synes tempoet har vært litt for høyt frem til nå. Jeg har kjørt mye sammen med andre deltagere hittil i rallyet, og da blir det til at man henger seg på og gjerne kjører litt raskere enn hva man egentlig føler seg komfortabel med. Kjørte derfor i mitt eget tempo og fant flyten alene gjennom sanddynene. Vel fremme i mål styrket det selvfølgelig selvtilliten at jeg kom på tredjeplass og at jeg slettes ikke hadde tapt så mye tid til teten, forteller en opplagt Pål Anders.

Førstereisgutt
Også en annen nordmann imponerer i sandynene i faraoenes rike. Geir Gustav Hantveit deltar for første gang og ligger sammenlagt på en 40. plass. Riktignok nesten 4 timer etter lederen Coma, men Hantveit kan likevel være strålende fornøyd med innsatsen så langt.

Det gjenstår tre dagsetapper før målgang finner sted i Kairo lørdag 6. oktober. Torsdagens etappe på totalt 365 km kjøres fra Siwa til Sitra.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser