Ullevålseter fornøyd med 5. plass

Pål Anders Ullevålseter ble nummer 4 på den siste etappen av Abu Dhabi Desert Challenge 2011 og fikk en 5. plass sammenlagt, snaue 20 minutter bak vinneren.

Ikke uventet var det Marc Coma fra Spania som sikret seg sammenlagtseieren, mens de andre pallplassene gikk til Helder Rodrigues fra Portugal og Jakub Przygonski fra Polen.

Abu Dhabi Desert Challenge var årets første VM-runde for endurokjørerne. Neste runde for Ullevålseter er Rallie de Tunisie som starter i Tunis 30. april.

Målet er topp 3
– Jeg er fornøyd med min egen innsats i løpet. Det er motiverende psykologisk at jeg er på dette nivået nå, og jeg virkelig gleder meg til fortsettelsen av sesongen. I forhold til målsetningen om å bli topp 3, så får jeg flere muligheter fremover, men jeg må si meg fornøyd med 5. plass i innledende runde her.

Det ser også utstyret til at Ullevålseter har orden på utstyret.
– Det som har vært den største plussen i margen under Abu Dhabi-runden, er at sykkelen har fungert bedre enn forventet og at alt det motortekniske nå sitter optimalt. Nå kan jeg være med å kjempe om topp-plasseringene gjennom sesongen med samme trøkk som de andre toppførerne i forhold til utstyret.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser