Trygg MC inviterer til førerutviklingskurs på Rudskogen onsdag 29. mai

Alle er velkommen til å delta på Trygg MC sitt førerutviklingskurs på Rudskogen.

Tekst og foto: Jarl Hole

Nok en gang inviterer Trygg MC til sitt populære førerutviklingskurs på Rudskogen. Dato for årets kurs er onsdag 29. mai med start klokken 07:30 og avslutning klokken 16:00.

Trygg MC har som vanlig alliert seg med erfarne instruktører som vil sørge for at alle deltakerne får maksimalt utbytte av dagen. Ved å dele deltakerne inn i mindre grupper på 6 – 7 motorsyklister i henhold til kjørerfaring og sykkeltype når Trygg MC de fleste med god læring.

Kurset er lagt til rette for den vanlige gatemotorsyklist, med andre ord de fleste av oss. Du skal ikke bli den raskeste rundt banen, men en bedre og sikrere gatemotorsyklist etter endt kursdag.

Klar for utkjøring på banen med instruktøren først.

Meld deg på ved å betale inn kr 1.800,- til konto 2610 28 83585 og send en e-post til tryggmc@gmail.com og oppgi navn, alder, MC merke og modell, antall års erfaring, tidligere erfaring fra bane samt mobiltelefonnummer.

Dagen vil starte rundt 07:30 med en liten teorigjennomgang og støytest fra klokken 08:00 før gruppene slippes inn på banen. Det blir pause for lunch ca. klokken 12:00.

Trygg MC ønsker alle ansvarsbevisste motorsyklister, kvinner og menn, unge og gamle, velkommen til en lærerik dag på Rudskogen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser