Troy Bayliss gjør WSBK-comeback i helgen

Under Philip Island-testene tidligere i uka krasjet Davide Giugliano og skadet seg. Etter å ha blitt nærmere undersøkt på sykehus er det konkludert med at han ikke kan konkurrere på tre måneder. Tre ganger WSBK-mester Troy Bayliss benytter derfor sjansen til å gjøre comeback til helgen.

– Jeg vil begynne med å si at jeg synes oppriktig synd på Davide, og det er veldig kjedelig at sesongen starter på denne måten, uttaler Bayliss. – Viljen til å vende tilbake til banen og se hjemmepublikumet og alle Ducati-fans har alltid vært sterk, helt siden mitt siste race. Og Philip Island, en av mine favorittbaner, feirer 25 årsjubileum med World Superbikes. Dette ga meg ideen om å konkurrere som wild card og få samarbeide med Ducatis Superbike-mekanikere enda en gang.

Sist Troy kjørte WSBK-Panigalen var under en test på Mugello i mai i fjor. Troy pensjonerte seg fra serien etter at han vant 2008-mesterskapet, men har holdt seg beskjeftiget med å vinne det australske dirt track-mesterskapet og være ambassadør for det italienske merket.

Sesongens første WSBK-race på Philip Island kan altså bli ekstra verdt å få med seg!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser