Triumphs nye crosser presentert!

Triumphs nye 250 crosser ble vist frem med mye brask og bram

Triumphs nye 250cc motocross-sykkel ble vist offentlig for første gang ved SuperMotocross World Championship Finals lørdag 23. september i Los Angeles Memorial Coliseum i California. Tilskuerne fikk nyte synet av to nye Triumph crossere som gjorde sin entré midt i et hav av pyroteknikk og fanfare. Den etterlengtede produksjonssykkelen ble kjørt av Jeff ‘Six Time’ Stanton, som vant sitt siste mesterskap på Colosseum og for tiden er leder for Triumph’s Adventure Experience i USA. Han fikk selskap av The Goat, Ricky Carmichael, på en sykkel som var dekorert med Rickys egen grafikk og tilleggsutstyr. All info om den nye sykkelen kommer 28. november 2023, så det er bare å glede seg.

Ricky Carmichael snakket med kommentatorene etter løpet, og sa: «Det er så spennende å endelig kunne vise fansen hva vi har jobbet med de siste fire årene. Syklene kjennes bra, de ser bra ut og de er raske. Jeg er veldig fornøyd med det vi har levert, og jeg kan nesten ikke vente til vi kan slippe de siste detaljene 28. november.»
Jeff Stanton la til: «Colosseum er et spesielt sted for meg, og å være tilbake her på Triumph er en stor ære for meg. Den nye grafikken er virkelig unik og gir sykkelen et virkelig nytt, skarpt og tydelig utseende som jeg tror fansen vil elske.»

Nyt nærbildene i galleriet nedenfor.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser