Triumph og TAG Heuer i designsamarbeid

Bonnevillen får en unik blå og oransj fargekombinasjon og designet har hentet inspirasjon fra Porsches sportsbil som ble kjørt av legenden Steve McQueen i filmen Le Mans. Det ga i sin tur inspirasjon til TAG Heuers 40th anniversary edition av modellen Monaco.

Samarbeidet mellom de to merkene kommer som et resultat av felles interesser og arven etter McQueen, som bekjent var en svoren fan av begge merkene.
– Vi er glade for å være del av dette spennende prosjektet. Triumph Bonneville og TAG Heuer Monaco er begge tidløse mesterverk som nå feirer respektive 50- og 40-års jubileum. Vi har begge tette bånd til Steve McQueen og samarbeidet med TAG Heuer føles derfor helt riktig, sier Neil Morley, sjef for Brand Communications hos Triumph Motorcycles.

Spesialutgaven av Triumphs Bonneville ble nylig avduket i Paris av ingen ringere enn Lewis Hamilton, 2008-mester i Formel 1 og TAG Heuer-ambassadør. Motorsykkelen TAG Heuer Bonneville skal vises frem på diverse klokkeutstillinger samt hos TAG Heuer forhandlere over hele Europa.

Hva synes du om modellen? Har du klokketro på den, eller synes du den var urstygg?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser