Triumph med 1600-kubikks parallelltwin

Triumph satser tydeligvis hardere enn noen sinne. Det er deres siste modell nok et bevis på. Thunderbird er nemlig laget for å gi markedets store cruisere en skikkelig match, men på sedvanlig Triumph-manér så har de gjort det på sin egen måte. Thunderbird er nemlig en 1600 kubikks cruiser med parallelltwin.

Thunderbird skal komme i salg neste år, da som 2010-modell og kommer blant annet til å ha ABS for de som ønsker. Den nye sykkelen har en 6-trinns girkasse med remdrift. Priser og data er foreløpig ikke klare, for det som etter alt og dømme blir en skikkelig tungvekter.

Skarpere Street Triple
Det er også klart at Triumph lager en skarpere og råere versjon av sin Street Triple med navnet Street Triple R. Motoren er den samme, men både bremser og fjæring skal visstnok oppgraderes til «racingkaliber».

Sykkelen kommer nå i en rå, matt grafittgrå lakk med oransje detaljer og slippes i januar i en helt ny matt oransje farge.

Oppgradert Daytona 675
Daytona 675 har flere ganger slått sine japanske konkurrenter i diverse tester, så også i Bike. Men nå er det på tide med en ny oppdatering. 3 hester mer effekt og 3 kg lavere vekt kombineres med ny racefjæring med blant annet justerbar høy- og lavfartsdemping både foran og bak. Stopper gjør du med nye Nissin monobloc bremser som både breser mer og med bedre følelse. Cockpit, lys og kåpeglass har fått nytt design.

Hva synes du om Triumphs satsning?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser