Triumph-dager hos AMD Motorsykler i Oslo 12. – 15. juni

Kom innom for en god prat, en pølse og litt kaffe eller brus sier Geir Arnestad som er en av MC-bransjens nestorer.

Triumph selger så det piper rundt hushjørnene og salget pr 1. juni er opp med 50%. Dette er på ingen måte tilfeldig da Triumph aldri har hatt en bedre portefølje. AMD Motorsykler som er forhandler av Triumph feirer økningen og inviterer neste uke til Triumph-dager fra onsdag 12. juni til lørdag 15. juni.

Modellutvalget til Triumph er stort og har en utrolig bredde. Modellene treffer åpenbart folks hjerter, og du kan velge å vrake innen mange segment. Triumph har en sterk forankring i Retro-segmentet og har i dag en lang rekke modeller som skiller seg fra konkurrentene med velutprøvd teknologi. Triumph har gode motorplattformer, velfungerende og høy mekanisk presisjon og et oppdatert elektronisk regime med førerstøtte og gode instrumenter. Kort sagt, et modellutvalg som produserer mye kjøreglede for eierne.

AMD på Alnabru har Skandinavias største utstilling av Triumph. Her et bilde av flere forskjellige klassikere.

I den store butikken til AMD på Alnabru finner du Skandinavias største Triumph-utstillinger. Triumph har alltid vært kjent for sine klassiske modeller som gjerne forbindes med den autentiske motorsykkelen og imaget som følger med disse. Dette dreier seg om lyd, komfort og veldig mye kjøreglede. Motorsykkelen er veien tilbake til kollektivfeltet, en mer effektiv hverdag kombinert med veldig mye kjøreglede.

Triumph sine Bonneville-modeller er moderne motorsykler i klassisk design.

AMD har spennende tilbud på Triumph MC og utstyr som du kan ta i nærmere i øyensyn disse dagene.

Onsdag (12.06), Torsdag (13.06) og Fredag (14.06) er det langåpent fra kl 10.00 – 19.00. Lørdag (15.06) er det åpent 10.00 – 15.00. Kom innom og opplev Triumph 2024 og få med deg mat og drikke på veien!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser