Triumph-arrangement hos Alf Graarud Motor lørdag 29. oktober

Lørdag 29 oktober kan du høre Triumph-ambassadør Hanna C. Johansson fortelle om sine turer verden rundt. Absolutt verd å få med seg – uansett hvilket merke du kjører.

Lørdag 29. oktober får Alf Graarud Motor besøk av Instagram-profilen, reise-skribenten og Triumph ambassadøren Hanna C. Johansson. Hanna er en ekte globetrotter og reiser verden rundt på sin Triumph motorsykkel. Hanna kommer til oss for å holde et inspirerende foredrag om de fantastiske eventyrene hun har hatt på sin motorsykkel, fra Island til India og alle verdens hjørner. Hun skal også snakke om det å tørre å bryte med det trygge hverdagslivet, realisere drømmer og dra på langtur.

Hanna har over 60 000 følgere på sin Instagramprofil @hanna.c.johansson der hun legger ut bilder og skriver om opplevelsene sine. Hun er også spaltist i det Svenske MC-magasinet Allt om MC. Nå får du muligheten til å møte henne hos Alf Graarud Motor. Dette blir et flott arrangement for alle som er glad i å reise, og kanskje ekstra inspirerende for dere som ønsker å realisere den store motorsykkelturen, enten det er Nordkapp eller Kenya som er målet.
Arrangementet er gratis og starter klokken 12.00.

Velkommen til Alf Graarud Motor og foredrag med Hanna, håper vi sees der lørdag 29. oktober. Vel møtt!
https://agmshop.info/HannaCJohansson

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser