Trident – Triumphs nye mellomklassevåpen

Bildene i denne saken er offisielle og viser et designkonsept av Triumphs nye mellomklasse utfordrer Trident – en sykkel som blir lansert om noen få uker.
Triumph har lenge lagt på prismessig etterskudd når det gjelder å konkurrere med ultrapopulære Yamaha MT07 og det er nettopp den sykkelen engelskmennene nå retter siktet mot. Triumphs Chief Product Officer Steve Sargent sier: «Denne sykkelen er beregnet på dem som har kjørt litt og er på jakt etter sin første mellomklasse maskin. Sykkelen
kommer til å få en meget konkurransedyktig pris, men vi kommer til å holde fast ved vår politikk som går ut på å levere premium produkter».

En av grunnene til at Triumph håper på suksess er motoren – en mellomklasse tresylindret rekkemotor som følger kjent og elsket arkitektur, men som i følge Triumph er ny innenfra og ut. Vi vet ikke annet enn at den blir A2 kompatibel i nedtrimmet versjon, men det er logisk å ta utgangspunkt i Street Triple S – altså ca. 660 ccm og 47 hester for A2. Rammen er ny og skal sørge for at Trident får de samme skarpe og presis kjøreegenskapene Triumph er kjent for. Stylingen er frekk med sterke trekk av neo-café, ispedd klassiske Triumph
designelementer – lekkert ført i pennen av Rodolfo Frascoli.

Utstyrsmessig kan vi regne med at sykkelen følger samme trend som de andre Triumph modellene og det ville ikke forbause om Trident blir utstyrt med IMU, kurve-ABS og krengningssensitiv traction kontroll. Som sagt: Om noen få uker får vi tekniske spesifikasjoner og pris.
Spennende!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser