Tre nye dekk fra Michelin!

Alt er mulig med de nye dekkene fra MIchelin

Michelin presenterte tre nye dekk akkurat i tide til årets EICMA. Et sportsdekk: Power 6, et banedekk: Power GP 2 og et dekk i den populære adventureklassen: Anakee Road. Michelins pressemelding gir ikke nevneverdige opplysninger om hvilke forbedringer eller tekniske nyvinninger vi kan forvente, men vi gir noen utdrag fra pressemeldingen:

MICHELIN Power 6: hverdagsdekket som kombinerer moro og sportslig ytelse

Michelin Power 6
Det nye MICHELIN Power 6 er rettet mot de som kjører sportssykkel og leter etter sportslighet og ren kjøreglede. For dem vil dette nye dekket være den aller nyeste MICHELIN-referansen. I tillegg til sportslig ytelse har dekket lang levetid, både for den som kjører motorsykkel til hverdags og dem som liker langtur. Dekket leveres i et bredt spekter av størrelser og passer for motorsykler over 300cc.

MICHELIN Power GP 2: Mester på bane og godkjent for lan

Michelin Power GP2
«Designet for bane, godkjent for vei.» Denne versjonen av MICHELIN Power GP-dekket er rettet mot supersportførere og tar dekket til en helt ny dimensjon. Det nye dekket gir enda bedre grep på vått og tørt underlag enn forgjengeren, som allerede var ledende i denne kategorien. Det nye MICHELIN Power GP 2 drar nytte av erfaringen MICHELIN har samlet etter 500 seire i FIM verdensmesterskap og er utviklet av de samme ingeniørener og med samme utviklingsverktøy som brukes til MotoGP™-dekk.

MICHELIN Anakee Road: MICHELINs landesveifølelse kombinert med et spesifikt adventureutseende

Michelin Anakee Road
MICHELIN Anakee Road kompletterer Anakee-serien, som allerede inneholder dekk for mer aggressiv offroadkjøring – Anakee Wild og Anakee Adventure. Dette nye dekket er designet for adventuresykler som brukes til lange turer på landevei, så vel som til hverdagskjøring. Siden disse syklene er svært allsidige, er bruksområdet like bredt. Med det nye MICHELIN Anakee Road har man designet et dekk rettet mot motorsyklister som foretrekker landevei fremfor offroad, men som allikevel vil ha adventureutseendet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser