Touring Treffet 4. –6. september avlyses!

Speed Motorcenter AS velger å avlyse Touring Treff grunnet Corona pandemien. Dette er en voksen avgjørelse og viser at Speed Motorcenter, som arrangør av Touring Treff, er villige til å ta ansvar og ikke bidra til å forverre en allerede vanskelig og eskalerende smittesituasjon. Det er å håpe at andre følger eksemplet Speed har satt og arbeider aktivt for å begrense covid-19 smitte. Klikk les videre for å se pressemeldingen.

Selv om Touring Treff er avlyst ligger Valdresflye fremdeles like vakker og forlokkende. Som Speed sier i pressemelding: Fjellet kan være vakkert i september – bruk anledningen hvis du kan!

Pressemelding:
Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets TOURING TREFF på Beitostølen som var planlagt helgen 4. -6. September. Som følge av den senere tids smitteøkning i Norge, har ledelsen i Speed Motorcenter sammen med organisasjonskomiteen for det planlagte Touring Treffet kommet frem til at vi ikke tar den risiko det vil være å samle flere hundre gjester i en klynge på Beitostølen. Vi har kommet frem til at vi vanskelig kan holde nødvendig kontroll på så mange personer i de ulike arrangement. Ute med prøvekjøring og MC prat/mingling og, ikke minst, alle arrangement som var planlagt inne: Kåserier, foredrag, og ikke minst jubileumsmiddagen. Vi føler at vi med denne beslutningen tar ansvar for ikke å sette våre kunder og oss selv i en situasjon hvor Speed kunne vært ansvarlige for smittespredning. Vi vil imidlertid anbefale at dere tar en tur i fjellet, kjører i dette fantastiske området, men denne gang som privatpersoner. Husk fjellet i september kan være fantastisk med farger, klart vær og da fantastiske kjøreopplevelser.
Vi vil komme sterkere tilbake med nye arrangement. Vi skal gjennomføre Touringtreff i årene som kommer og i tillegg skal vi ha mange andre spennende aktiviteter i høst/vinter og ikke minst til neste år! Vi overlever Korona –og tar jubileumsfesten som 51 åring!
Følg med på våre hjemmesider, Facebook og Touringtreffet.no for mer informasjon!
Med vennlig hilsen
Speed Motorcenter AS
Terje Bredal

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser