Torres og Haslam tok hver sin seier i Qatar

I skinnet fra lyskasterne var det Tom Sykes som ledet det første racet fra start, men med en spektakulær manøver tok spanjolen Torres seg forbi ved halvkjørt race. Dette var Torres’ første seier i WSBK. Jonathan Rea kom seg også forbi Sykes og tok andreplassen etter forgjeves å ha jaktet på seieren.

I race nummer to var det Leon Haslam som sikret seg en hårfin seier i siste runde foran Chaz Davies, mens Tom Sykes nok en gang la beslag på bronseplassen.

Dette var Haslams andre seier denne sesongen. Chaz Davies ble også andremann i sammendraget – som tidligere skrevet var Jonathan Rea allerede seierherre før starten i Qatar. Men håpet om å sette ny poengrekord brast i det andre racet, da han måtte bryte på grunn av tekniske problemer. Det bør imidlertid ikke være grunn til å henge for lenge med hodet, da han vant med hele 132 poeng i år. Chaz Davies hadde 17 poengs margin ned til Tom Sykes på tredjeplassen.

Det er også verdt å nevne at Aprilia har tatt pallplasser i samtlige Qatar-race til nå.

Mens vi venter på 2016-sesongen, er det bare å klikke seg inn på www.worldsbk.com og få med seg det som skjer i mellomtiden.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser