To ganger dobbeltseier på ACR

Sist helg ble årets tredje NM-runde kjørt på ACR i Mo i Rana.

– Vi har hatt en fantastisk helg, og alt fungerer optimalt. Jeg har aldri kjørt bedre, og det er moro at vi nå får betalt for innsatsen vi legger ned, forteller Carl Berthelsen i teamets pressemelding. – Taktikken vår har vært at vi ikke gjør mer enn vi må for å vinne. Denne helgen trengte vi ikke kjøre fortere, og da tok vi heller ingen sjanser, uttaler han videre.

Carl Berthelsen har nå et forsprang på 40 poeng til nummer to i sammendraget, Norvald Haaland.

Haaland kjørte inn til to andreplasser etter en dramatisk start på helgen. Han krasjet voldsomt under kvalen og måtte få en nødvendig del til løpssykkelen sendt med tog fra Trondheim natt til søndag.

Det ble veteranenes helg i Superbike-klassen, for Helge Spjeldnes endte opp med to bronseplasser.

I Superstock 600 var det hjemmefører Sam Love som nok en gang stakk av med to seire, og i begge race gikk andreplassen til Henning Flathaug. Sam Love ledet fra start til mål i begge race, men uttaler på teamets Facebook-side at han ble pushet hardt av Flathaug, og at begge kjørte helt på marginene. Nå skiller det bare to poeng mellom disse to i sammendraget, i Sam Loves favør.

Resultatene fra samtlige kjørte klasser finner du her. På videoen kan du følge Carl Berthelsen en runde på ACR.

Om snaue to uker er det ny NM-runde, og denne gangen kjøres det på Karlskoga Motorstadion i forbindelse med årets Bike Week.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser