To «Desmoer» solgt i Norge

– Vi snakker tross alt om Nordens dyreste sykkel noensinne. Så vi er veldig stolte må jeg innrømme, sier butikksjef hos Motorossi, Espen Haugsgjerd.

Foreløpige tall viser at Ducati har solgt to eksemplarer i Norge, to i Sverige og fire i Belgia. I tillegg sier uoffisielle tall at rundt 100 amerikanere har fått en betydelig slankere lommebok i løpet av de siste ukene.

Tror ikke det stopper på to
Haugsgjerd tror ikke salget vil stoppe på to i Norge.
– Vi håper selvfølgelig på å selge flere, og det i hvert fall et par stykker til er litt i tenkeboksen for tiden avslører han. Det er i hvert fall ikke noe tvil om at det er mye positivitet i motorsykkelmarkedet for tiden.

Ducati har denne gangen benyttet seg av «Ferrari-metoden» når det gjelder hvem som får syklene levert først; Eiere av 999R har fortrinnsrett til 30. september 2006, deretter prioriteres reservasjonene etter bestillingstidspunkt.

De to nybakte eierne holder til vanlig hus på henholdsvis Østlandet og Rogaland. Den ene er helt Ducati-frelst og har fire eksemplarer fra før. Til og med en fra syttitallet som «aldri» har vært kjørt.

Vær oppmerksom på noe rødt som kommer fort i speilene fremover…

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser