Thomas Sigvartsen vil forsvare NM-tittelen

Men Thomas har likevel ikke gitt opp drømmen om å slutte seg til Moto2-sirkuset i Spania.

– Vi klarte dessverre ikke å få til en løsning som gjorde at jeg kunne takke ja til noen av tilbudene som kom i løpet av vinteren, men vi kommer til å stå på for at jeg tilbringer høsten der nede og kjører de tre-fire siste løpene. For øyeblikket har vi rettet fokuset mot Norgesmesterskapet, og jeg kjenner det skal bli deilig å komme i gang. Jeg kjenner på kroppen at jeg gleder meg til å konkurrere igjen, uttaler Thomas. 

Testet nytt utstyr i Spania før påske.
Før påske oppholdt Thomas seg i Almeria og Cartagena for å teste kombinasjonen Kawasaki og Bridgestone for første gang. Det ble noen utfordringer i starten, men 21-årige Thomas er nå svært positiv til det nye utstyret.

– Vi tok større steg under testen enn hva jeg hadde trodd på forhånd. I Almeria var det lite som stemte, så jeg ble litt bekymret, men så fort vi kom til Cartagena løsnet det. Det var en opptur mentalt, selv om jeg tidsmessig håpet at jeg skulle levere enda litt bedre, sier han. – Men jeg er overbevist om at vi skal få det til å fungere. 

Inspirasjon fra ypperste hold
Den regjerende norgesmesteren hentet mye inspirasjon fra Spania-oppholdet, spesielt da Moto2-stjernen Esteve «Tito» Rabat kjørte et treningspass foran øynene på fascinerte nordmenn.

– Det var veldig morsomt å få se ham kjøre, ikke bare for meg, men for alle andre også. Da får du liksom se hvor ekstremt det er. Det var synd det bare ble med det ene passet, for jeg skulle gjerne studert ham litt mer. Han hadde forlatt alt og bodde i en campingvogn på banen for at kroppen skulle være det samme stedet som fokuset, og det sier litt om hva man er nødt til å ofre for å lykkes i dette gamet. Det er helt klart inspirerende, avslutter Thomas.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser