Thomas Sigvartsen vil avslutte årets sesong med stil

21-årige Thomas forteller i en pressemelding at kneskaden han fikk under en krasj for noen uker siden fortsatt er så ille at han ikke kan gjøre annet enn å ta ting som det kommer når det skal settes punktum for årets NM.

Da han var inne på en legesjekk for drøyt to og en halv uke siden, fikk han beskjed om at det dreide seg om en rift på korsbåndet, og at han måtte forberede seg på mellom åtte og tolv uker med rehabilitering. 

– Jeg har fått testet ut hvordan det er å kjøre med skinne, og det gjør veldig vondt i etterkant. Utfordringen blir med andre ord å komme oss igjennom helgen, for jeg vet hvor store smerter jeg kommer til å ha etter å ha kjørt flere dager på rad, uttaler Thomas.

Han understreker imidlertid at det skal mye til før han kaster inn håndkledet under løpshelgen på hjemmebanen. For selv om gullmedaljen i mesterskapet allerede er delt ut til Honda-fører Henning Flathaug, forteller 21-åringen at han er svært motivert til å avslutte med stil.

– Det er alltid et høyderpunkt å kjøre på hjemmebanen min, og jeg har veldig lyst til å avslutte sesongen hjemme i Norge med en god løpshelg, men vi må bare ta ting steg for steg, avslutter han.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser