Thomas Sigvartsen kjører Superbike-finalen

Thomas Sigvartsen seiler i medvind for tiden. Etter å ha vunnet de to siste Superstock-racene på Vålerbanen med god margin, setter 21-åringen seg på en Honda CBR 1000 RR i Superbike-finalen på Rudskogen nå i helgen.

– Det er viktig å huske på at de raskeste gutta har kjørt Superbike siden jeg startet med roadracing, mens jeg bare har fått trent på sykkelen et par ganger. Det hadde vært veldig gøy å være med og kjempe om en pallplass, men først og fremst handler denne helgen om å ha det gøy og prøve noe nytt. Når jeg får muligheten til å forlenge sesongen her hjemme, så takker jeg jo selvfølgelig ikke nei, uttaler Thomas Sigvartsen selv. Han er veldig takknemlig for å ha fått sjansen til å prøve seg i den største klassen.

Det er takket være Team Bane AS og brødrene Anders og Lars Martin Granshagen at Thomas kan stille til start. Storebror Anders eier sykkelen, og lillebror Lars Martin hjalp til med å bytte til en standardmotor som også tilhører Anders Granshagen. I tillegg har brødrene gitt bistand under treningen på Rudskogen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser