Ta vare på forhandleren din!

I går stakk jeg forbi min lokale forhandler på vei til trening. Kjøpte oljefilter, nye distansestykker til hjulene (den nye sykkelen har mindre hjulaksel), og litt annet småtteri for en tusenlapp. Jeg hadde sikkert fått det litt billigere på nettet, men vil heller bruke karene hos forhandleren. De har mye på lager, og å stikke innom på vei til trening er en service jeg gjerne betaler litt for. Jeg får alltid et snev av dårlig samvittighet når jeg har shoppet online. Så hvis jeg kan, så velger jeg forhandleren istedenfor å spare de siste kronene.

Jo visst er det sunt med konkurranse. Netthandelen har definitivt fått lokale forhandlerne til å bli bedre, mer serviceinnstilt, de har fått mer kundevennlige åpningstider, og så videre. Men det er også viktig at vi kunder ikke glemmer at hvordan vi handler også har mye å si. Vi kan ikke bare handle online og så klage på at vi ikke får tak i et forhjulslager på en fredag. Support your local dealer, enkelt og greit.

Treningsmessig går det sin gang, selv om jeg hele tiden føler at jeg burde trene mer. Har stadig vekk den dårlige samvittigheten i bakhodet. Hadde en treningspause da jeg var på elgjakt forleden, men den siste uken har jeg i alle fall kjørt både torsdag, lørdag, søndag og tirsdag. I kveld blir det litt mekking, men så er det bare å trå til igjen!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser