Suzuki presenterer GSX-1000GT for 2022

Suzuki GSX-1000GT – snadder for alle som liker sportslig langtur på moderne redskap. Kommer i desember!

Motoren i GT er i hovedsak den samme som den 150 hester sterke rekkefireren som sitter i GSX-S, men i GT-versjon får sykkelen en lekker helkåpe som gjør sykkelen til en mer bekvem sportstourer. I tillegg er sittestillingen litt mer oppreist og bekvem. Hensikten med å ta frem GT er å lage en motorsykkel som er rask, manøvrerbar og moderne utstyrt teknisk – kombinert med beskyttelse mot vær og fartsvind. Kort sagt: Langturkomfort. Fjæring fra KYB og bremsene med radialmonterte kalipere fra Brembo er de samme som på GSX-S. Hjulene er nye og har 6 eiker i stedet for tre som på S.

Suzuki sier at kåpe, kåpeglass og speil er finslipt for aerodynamisk effektivitet og gjør kjøringen mindre slitsom. For å gjøre sykkelen ennå mer komfortabel er styret gummiopphengt og fothvilerne har gummiholker for å redusere vibrasjoner. Salen er utformet for optimal komfort for både fører og passasjer og passasjerplassen har også gripehåndtak. For å gjøre langtur ennå mer bekvemt er GSX-1000GT utstyrt med slipperclutch og cruise kontroll.

Instrumenteringen er en 6,5 tommes TFT skjerm med smartphone tilkopling. På elektronikksiden har sykkelen LED i alle lykter og Suzukis intelligente førerassistanse SIRS. Ekstrautstyret omfatter blant annet høyere kåpeglass og praktiske sidevesker. Hvis du har lyst på en kan vi glede deg med å fortelle at 2022 modell Suzuki GSX-1000GT kommer til Norge i desember.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser