Suzuki fortsetter med kjørekurs

Det har etterhvert blitt normalen for norske importører å legge inn en banedag eller kjørekurs til de som kjøper nye motorsykler, men for Suzuki-importør Erling Sande har det etterhvert blitt en tradisjon.

I år legges arrangementet til Rudskogen 3. juli klokken 8-16 sammen med Team Suzuki Norway. Det betyr at Carl Berthelsen og Erik Magnus Ekjord vil være tilstede og øse av sine baneerfaringer, i tillegg til importørens interne instruktører. Det er forøvrig ingen smågutter det heller. på listen finner vi Thorleif Netland som ble norgesmester i Superbike i 2005, Morten Johnsen som er kjørelærer på alle kjøretøy som er lovlig på norske veier og Viggo Hjermstad som er instruktør for Senior MC.

Kjørekurset ivaretar alle ferdighetsnivåer, men sikkerhet og det å føle seg trygg er førsteprioritet denne dagen. Det er derfor ikke bare en dag med sportlige sykler.

Kurs også for lettkjøpere
Samme dag skal det også holdes kjørekurs for kunder som kjøper ny Derbi 125cc. Dette skal foregå i egen gruppe.
– Vi ser det som veldig viktig å ta tak i førstegangskjøperne. Førstegangskjøpere er ferske og trenger videreutviklingskurs med sporvalg under trygge omgivelser. Det å gi disse en trygg og positiv introduksjon i motorsykkelverdenen tror vi skaper entusiasme og trygghet blant våre nye kunder. Det er jo disse som er fremtiden, sier Morten Gjestad hos Erling Sande.

Trenger du kjørekurs eller er du utlært?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser