Suveren service fra Speed

0,2 bar i bakdekket, avbrutt tur og telefon til NAF…

Vår nylige todagers tur med LT’en begynte slik turer ikke skal begynne: Ved inngangen på den nye motorveien mellom Kragerø og Rugtvedt kjente jeg sykkelen ble litt vinglete og spurte fruen om hun satt urolig. Ettersom det ikke var tilfelle og dekkene var nye, var neste tanke at simmerringen på kardangklokka hadde gått lekk og hadde smurt olje på bakhjulet. Det lå en bensinstasjon ved siden av veien og vi svingte inn der for å sjekke. Bakdekket var tørt – ingen olje. Men det var varmt – jeg kunne ikke ta på det uten å brenne fingrene. Kontroll av dekktrykket viste 0,2 bar og nærmere inspeksjon avslørte at en 2 1/2 toms spiker hadde funnet veien inn. Altså: Ring NAF – stoler ikke på å plugge dekket når totalvekten er 600 kilo.

Fremme hos Speed kvart på 4 – kundemottaker Dag er klar til å få sykkelen ned fra planet

I ventetiden ringte jeg Speed Motorcenter i Sandefjord og joda, de hadde dekk. Det var bare å komme med sykkelen, så skulle det bli lagt om. Den halve timen ble lang – NAF kom like før klokken 15 og sykkelen ble trillet av hos Speed kvart på fire. Verkstedet skulle stenge 4, men det var satt av ledig bukk, dekket lagt frem og mekaniker sto klar til å gjøre jobben. Kvart over 4 ble sykkelen trillet ut med nytt bakdekk og med korrekt lufttrykk i begge hjul.

Speed = Service

Vi vet at Speed er kjent for service og dette var nok et eksempel på at en mc-forhandler som tar jobben seriøst er gull verd. Til folket på Speed: TAKK for service og hjelp – dere reddet turen.

Svein Berli

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser