Superbike-test i Spania

De første testresultatene foran Kai Børre Andersens roadracing-sesong er svært lovende. Han skal i år kjøre i Superbike-klassen i den internasjonale tyske mesterskapsserien IDM.

Team Alpha Technik van Zon har nå gjennomført de innledende testene med sine to førere; Kai Børre Andersen fra Bekkestua og Werner Daemen fra Belgia.

– Dette er bare helt rått! Dette var første gang jeg prøvde motorsykkelen, en Honda CBR1000RR, og den imponerte meg stort. Det var nok flere som ble imponert også, for jeg satte noen skikkelig bra rundetider. Vi gjennomførte denne testen på Cartagena-banen i Spania. Jeg kjørte en lang rekke runder på 1.35-tallet, min bestetid ble 1.35.2 på den krevende banen, sier en glad og optimistisk Kai Børre Andersen.

Werner Daemens bestetid var 1.36.2. Dette er også en sterk notering, men altså et helt sekund svakere enn Andersens.

Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft IDM går over av 16 race i løpet åtte stevner, med sesongåpning på Eurospeedway Lausitz 29. april. Serien er en av Europas hardeste og mest prestisjefylte. Blir sesongen vellykket for Team AlphaTechnik er intensjonen å delta i Superbike-VM i 2008.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser