Sugen på Supercross i Sverige?

Vårt norske håp må nok derimot finne seg i å finne noen navn over seg på plakaten. Det er nemlig en rekke amerikanske toppførere klare og mest kjent er kanskje Andrew Short. Han er blant de fem beste i supercross-serien i USA og kjemper også i toppen i VM. I tillegg stiller blant annet Jason Thomas, Broc Hepler, Jeff Northrop, Billy Payne, Jacob Marsack og Mike Horban. Aulisether, også kjent som «Fedex» skal dermed få nok å bryne seg på.

Nevnte Short gleder seg til møtet med Sverige.
– Sverige er nytt for meg, men vi har hørt om vellykkede arrangemanger på denne arenaen, så jeg ser frem til å få konkurrere på Ullevi, sier Short.

Arrangørene har også hentet inn tunge navn i FMX-klassen. I tillegg til våre egne førere skal også Chuck Caroters, Dustin Nowak og Sebastian Wolter i ilden. Det blir garantert heftig når regjerende verdensmester Gaup og co skal kjempe om pallplassene.

Buss fra Sarpsborg
Også mange norske supportere blir å se på plass i Gøteborg. Blant annet har motorsykkelbutikken Alf Graarud Motor chartret buss og melder om stor pågang og nesten full buss.
– Vi hadde 40 plasser på tribunen og de er utsolgt for lenge siden, forteller arrangør Lene Graarud til bike.no. – Vi har imidlertid fire plasser igjen på bussen og det blir ingen problemer å skaffe seg billett på stadion, fortsetter hun.

Er du klar for en tur til Gøteborg koster billetten 200 kroner tur/retur og avreise er klokken 14.00 den 12. september. Returen går etter at showet er slutt.

Er avreise fra Sarpsborg ugreit, er det selvfølgelig bare å ordne transport til Gøteborg selv. Det er nemlig ikke ventet at arrangementet vil selge ut Ullevi Stadion.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser