Sturlas blogg

Hei

Nå er første løpshelgen i Red Bull MotoGP Rookies Cup over. Det har vært litt av en helg. Vi kom hit på onsdag, og første natta måtte vi sove utenfor banen. Det var jo helt greit for vi hadde bobil. På morgenen da vi våknet var det masse kaos utenfor bilen. Det var Rossi fans som sto og ventet på å få sett han.

Etter hvert sjekket vi inn, og det første vi så var Red Bull Rookies Station. Den er som et stort hus, og der har vi fått servert all mat hele helgen(veldig god mat og masse Red Bull og vann).

På de 2 fritreningene på fredag gikk det veldig bra. Jeg kom ned på 1.53.8, og var 6. raskest. På kvalen gikk det også veldig bra synes jeg. Det var mer trafikk så jeg fikk ingen helt frie runder, men allikevel greide jeg 7. beste startspor med tiden 1.53.9.

Etter kvalen var det stor pressekonferanse. Masse journalister og mange filmfolk fra MotoGP.

Dani Pedrosa hadde jo tatt pole position i MotoGP klassen, og det var ganske kult at han kom for å være med på vår pressekonferanse.

I dag har det vært løp, og i dag tidlig klokka 8 åpnet portene. Det strømmet inn folk fra første stund. Mange av dem hadde nok festet hele natta utenfor her. Tror at i alle fall 20.000 bodde rundt utenfor banen. I dag var det ca 140.000 tilskuere. Tipper at det var nesten 100.000 i går også. Ganske kult!!!

Jeg hadde tenkt å kjempe om en plass blant de 5 beste i dag. Tror jeg skulle greid det dersom jeg ikke hadde gjort en sånn dårlig start. Jeg kom også litt ut av rytmen da jeg begynte å kjøre meg opp. Var nummer 16 på første runde, så jeg er jo ganske fornøyd med at jeg greide å kjøre meg opp til 9. plass. Men jeg er ikke fornøyd med den dårlige starten, så jeg får vel trene enda mer på starter da.

Totalt sett er jeg kjempefornøyd med helga. Det har også vært spennende å få være sammen med MotoGP førerne. Vi har vært så mye som vi vil i GP depotet, og i sted hilste jeg på Rossi. Han er hyggelig, og det er hele tiden masse folk som løper etter han.

I morgen blir vi her og ser på GP team som tester, og etterpå skal vi ha ferie (jeg må nok gjøre lekser) frem til påske. Da skal jeg trene sammen med mange nordmenn i Cartagena. Det blir hyggelig. Jeg har planer om å forbedre min personlige rekord (1.41.3) på banen der.

Skal fortelle hvordan det går.

Hilsen Sturla

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser