Sturla slet på Assen

Etter en helg med diverse problemer på Donington, var jeg skikkelig tent før Assen. Vi fikk en fritrening, og en kval på tørt.

Banen var ganske vanskelig, og jeg hadde problemer med et par av svingene. Etter første kval var jeg bare 17.raskest, og det er dårlig i forhold til hva jeg har gjort før. Egentlig tror jeg at jeg har mistet litt tempo i kroppen etter så mye regnkjøring som vi har hatt i det siste. På kval 2 var det vått/opptørkende, og da var jeg uten problemer 7.raskest. Uansett må jeg bli bedre på tørt!!!

På løpet hadde jeg litt uflaks med at clutchen sluret, og det var umulig å henge med. Jeg kom i alle fall i mål, men det ble ikke bedre enn 17.plass. Det er første gang jeg ikke har tatt poeng i Red Bull Cup’en.

Nå glemmer jeg dette løpet, og tenker heller fremover mot EM på Most til helga. Der skal jeg bruke Hondaen min.

Vi er nå underveis gjennom Tyskland. I dag møtte vi noen norske motorsyklister som hadde vært på Assen. Det var hyggelig.

Ellers fikk vi møtt Kevin Schwantz på Assen. Han kom på besøk i Rookies Energy Station. Det gjorde også Casey Stoner. Mange 125 og 250 førere og teamene deres kommer innom for å spille Play Station eller fotballspill hos oss.

Jeg skriver fra Most til helgen.

Hilsen Sturla

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser