Sturla i tet

Hei igjen

Nå har jeg vært å kjørt Scandinavian Open/SM på Karlskoga i Sverige. Helgen startet bra med fint vær. På fritreningen på fredag var jeg allerede nede på 1.09.6 som er tangering av persen min fra EM. På lørdag var det våt bane med noen tørre flekker, og jeg tok pole etter første kval med 1,4 sek foran neste. Banen ble tørr til andre kval men når vi skulle utpå kom regnet igjen, jeg kjørte 2 runder med slicks siden det bare var litt yr. Jeg satte bedre tid enn jeg gjorde på første kval, og sto fortsatt med pole, 2 sek foran andre mann.

På søndag var det fint vær igjen og klart for løp. Jeg gjorde en kjempe dårlig start og var 7 eller 8 i første sving. Etter en runde var jeg oppe på tredje plass et lite stykke bak Robert Gull på første og Anti Soitiala på andre. På tredje runde bremsa Gull seg ut etter langsida og kom innpå banen litt bak meg. Jeg fikk ikke helt til å holde noe bra tempo så Anti kjørte fra meg og Gull kom forbi igjen etter noen runder. Da Gull kom forbi hang jeg meg på han og fikk mye bedre rundetider. Jeg lå bak han helt til siste runden hvor jeg hadde tenkt å kjøre forbi han, men da jeg skulle kjøre forbi kasta flaggvakten ut gulflagget fordi Anti,som leda løpet, hadde tryna. Det var 2 svinger igjen hvor det nesten er umulig å kjøre forbi om man kjører så likt som meg og Gull, så det ble en andreplass på meg.

Jeg er litt skuffa men også ganske fornøyd for jeg persa med tiden 1.09.2, noe som også var raskeste rundetid i løpet. Nå ligger jeg også på første plass sammenlagt i Scandinavian Open før siste løp på Falkenberg om 2 uker.

Neste helg skal jeg kjøre Red Bull MotoGP Rookies Cup på Estoril i Portugal. Der håper jeg på å greie en topp fem plassering. Om jeg greier en bra start for en gangs skyld tror jeg at jeg kan greie det.

NB: For dere som også leser på hjemmesiden min www.sturla-racing.com ,så er den ødelagt for øyeblikket men vi skal prøve å fikset den så fort som mulig. Vi kommer til å legge ut litt smårapporter fra Estoril på www.watz-racing.com (svensk side). Sjekk enten nyhetene eller gjesteboken der. Og så kommer jeg selvfølgelig til å blogge her på Bike.no som vanlig.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser