Sturla best i test

16 år gamle Sturla Borch Fagerhaug fra Heggedal i Asker gjorde en meget bra innsats under Red Bull Moto GP Rookies Cups siste test i Estoril, Portugal i påskehelgen.

Vil vinne noen løp
Sturla var raskest av samtlige førere, og seiler dermed opp som én av favorittene til den prestisjetunge cupen som er en rekrutteringsklasse til MotoGP. Det er han klar over også selv, uten at det ser ut til å gå til hodet på ham.
– OK, jeg har vært rask på testene og det er derfor lett å si «Jeg vil bli Rookies mester, men man må være seriøs når man setter seg mål. Forhåpentligvis vil jeg stabilt være med å kjempe om pallplasseringer og jeg vil gjerne vinne noen løp.

Starter i helga
Løpssesongen starter allerede førstkommende helg i spanske Jerez, og Sturla kan vente seg hard konkurranse fra hjemmeførerne Luis Salom og Cristian Trabalon. Skotske Deane Brown og engelske Matthew Hoyle har også vært raske under testene, så det er ingen tvil om at det kommer til å bli mange harde fighter under den spanske solen.

Sturla hadde en krasj på siste dag av testen sist helg, og dagene før løpet tilbringes med å få myket opp mørbanket muskulatur igjen. Målet for første løp er en plass på seierspallen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser