Straand Treffet 2018

Det er Straand Hotel som har tatt initiativ til arrangementet, i samarbeid med de store norske importørene, Motorsykkelsiden.no, Motorsyklistenes Facebookside, Bikerdudes.no, med flere.

Noen av motorsykkelimportørene som vil være til stede er BMW, Honda, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Suzuki, Triumph og Yamaha.

Du kan både prøvekjøre årets modeller og få et innblikk i 2019-nyhetene. Arrangementet vil bli åpnet av fylkesordfører Sven Tore Løkslid i Telemark på fredagskvelden.
– Jeg gleder meg virkelig til å få æren av å åpne dette arrangementet for MC-aktørene i Norge. Det er virkelig morsomt at det har blitt lagt til Vrådal midt i hjertet av våre flotte veier og natur her i Telemark, sier Sven Tore Løkslid i en kommentar til Bike.

Straand Hotel i Vrådal har flere hundre motorsykkelgjester hvert år, og de to siste årene har de invitert motorsykkelklubber til idédugnad og workshop i begynnelsen av mai. 

Sammen med forhandlere, importører og flere andre motorsykkelaktører inviterer hotellet til diverse miniforedrag og en hel dag med prøvekjøring av forskjellige motorsykkelmodeller. 2018-sesongen skal oppsummeres, og man skal se videre inn i 2019, der noen av nyhetene forventes å være klare til treffet.

I løpet av helgen vil det i tillegg bli mulighet for båttur med M/S Fram gjennom slusene på Nisser.

Straand Hotel ligger velegnet til for motorsykkelførere fra både Vestlandet, Sørlandet, Østlandet, Midt-Norge og innlandet. Nærmeste flyplass er Torp. Du kan melde deg på ved å ringe 35 06 90 00, og å oppgi referansen «Straand treffet».

Tips om egnede kjøreruter til Straand Hotel finner du her: www.straand.no, nederst på siden.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser