Storebrand vil tilby motorsykkelforsikringer

Alle vet at det er for få seriøse aktører som tilbyr motorsykkelforsikringer. En titt på prisene bekrefter dette. Derfor er det all grunn til å ønske Storebrand velkommen med åpne armer!

Storebrand har selv ikke gått offentlig ut med meldingen om at de skal tilby motorsykkelforsikringer, men Bike har fått kjennskap til dette. Kristin V. Tønnessen, informasjonssjef i Storebrand Skadeforsikring, bekrefter at det vil skje i løpet av året. Men mer vil hun ikke si før selskapet går offisielt ut med nyheten.

Det store spørsmålet er hvilket prisnivå de vil legge seg på. Bikes årlige forsikringsundersøkelse viste at det er svimlende stor forskjell hos selskapene. Gjensidige kom aller best ut etter halvering av premiene i fjor. If kom skammelig dårlig ut, og ligger 40 prosent dyrere i pris enn Gjensidige.

Bike har i mange år hevdet at motorsykkelforsikring er god butikk for selskapene. Gjensidiges prishalvering i fjor bekreftet på lang vei dette. At Sorebrand også vil være med på moroa er nok en bekreftelse.

Hva synes du om at Storebrand vil tilby oss motorsyklister forsikringer?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser