Stor fremgang i Frankrike

– Jeg er mye mer fornøyd nå enn jeg var etter resultatene fra VM-runden i Barcelona i april, sier sekstenåringen. Med 20 prikker i den første runden og sju i den andre, holdt kjøringen til å komme seg innenfor topp ti.

– Det var litt knoting spesielt i den første runden, der jeg stoppet en gang, og det var en kant som ikke gikk, så jeg falt av sykkelen. I den andre runden var det fokuset som ikke helt var på plass. Det kan være lett å heller fokusere på kantene, siden det er dem jeg har slitt mest med, forteller Sondre videre.

Far og trener Martin Haga mener kjøringen har vært førsteklasses.
 
– Han har kjørt kanonbra, så det er lite å klage på der. Det skal ikke så mye til for å få 20 prikker som i førsterunden, nivået på seksjonene er ganske høyt.

Det var tørt underlag under kjøringen i går.

– For å nå topp fem må jeg nok klare å fokusere bedre. De som var topp tre på lørdag kjører i den høyeste klassen under VM, fortsetter det norske trialtalentet.

– Førsteplassen på lørdag hadde tre prikker sammenlagt på de to rundene. Det er jo perfekt om en kjører sånn. Så nå handler det bare om at hver dag blir en perfekt dag, men det kreves svært mye trening for å nå dit, avslutter Sondre Haga vedrørende gårsdagens kjøring.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser