Stoners oppvisning

Stoner krysset mållinjen hele ti sekunder foran nummer to, Chris Vermeulen på sin Rizla Suzuki. Tredjeplass tok en suverent kjørende Marco Melandri, som med sin Honda Gresini kjørte seg opp fra tiende startposisjon til pallen.

Amerikanerne Nicky Hayden og John Hopkins kolliderte i den første kurven, noe som gjorde at Hayden kapitulerte ti runder fra mål, etter å ha forsøkt å fullføre til tross for sine problemer. Hopkins klarte å fortsette å kjøre og tok seg til slutt inn på en femtendeplass. Hayden fikk altså ikke fullbyrde et hattrick på sin hjemmebane.

Stoner blir
Fjerdeplass ble tatt av Valentino Rossi og plassen bak bekledde Dani Pedrosa. Beste amerikaner på hjemmebanen ble litt overraskende Roger Lee Hayden som med wildcard og lånt Green Team Kawasaki kjørte inn til en hederlig tiendeplass.

Teamene har også begynt å tenke på de kommende sesongene ser det ut til. Ducati har forlenget sin kontrakt med Casey Stoner og også klart å snøre fast Marco Melandri for de kommende to sesongene. Dette ble avslørt rett etter gårsdagens race av Ducati.
Suzuki har også forlenget sin kontrakt med Chris Vermeulen til etter neste års sesong.

Resultat Laguna Seca
1. Casey Stoner, Ducati, 44min 20,33s
2. Chris Vermeulen, Suzuki, 44min 30,19s
3. Marco Melandri, Honda, 44min 45,97s
4. Valentino Rossi, Yamaha, 44min 50,99s
5. Dani Pedrosa, Honda, 44min 55,95s

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser