Startvansker for Sturla

Hei igjen

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Estoril og nest siste runde i Red Bull MotoGP Rookies Cup. Det har gått bra og dårlig… Vi kom dit på torsdag etter å først ha fløyet til Madrid og deretter leid bobil og kjørt til Estoril. (Litt langt å kjøre bussen vår helt fra Norge).

Første kvelden løp vi som vanlig rundt banen. Det så ut som en skikkelig morsom bane, så jeg gledet meg til å prøve den på fredag. Spesielt så sjikanen i skarp oppoverbakke tøff ut.

På fredag var det kjempefint vær. Sol, ikke noe særlig vind og 27 grader. Jeg fikk til ganske greit, men sleit litt med sjikanen jeg nevnte. Uansett gikk det bra, og jeg var tredje raskest. På ettermiddagen skulle vi kjøre 2 kvalifiseringer rett etter hverandre. Om å gjøre å ikke tryne på første pass med andre ord. Jeg holdt meg på hjula, og fikk til bedre og bedre for hver runde. Etter kval 1 var jeg 5. raskest, og var den eneste som hadde kjørt hele tiden. Det ble 17 runder. Etter en halvtimes pause var det ut på kval 2. Alle sleit med å forbedre seg, men de fleste fikk det til etterhvert. Vi var mange som lå veldig likt, og jeg fikk 7.raskeste tid sammenlagt.

Johann Zarco som tok pole position var i egen klasse nesten 1 sekund foran nestemann, men deretter var det tett. Jeg var bare 3 tiendedeler bak 3.raskeste tid.

Jeg var veldig optimistisk før løpet, men ble bekymret da prøvestarten ikke virket som den skulle. Enda verre ble det på starten da sykkelen nesten sto stille. Tror jeg kom avgårde som nest siste mann. Ikke noen gøy! Greide til slutt å kjøre meg opp til 13. plass, men jeg er ærlig talt ikke veldig fornøyd med det resultatet.
Det er enda et løp igjen i cupen, så jeg satser på et bedre resultat da!

Til helgen skal jeg kjøre finalen i Nordisk Mesterskap på Falkenberg. Jeg leder sammenlagt, så målet er å ta hjem tittelen.

Hilsen Sturla

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser