Spionbilde av liten Ninja

Nye spionbilder fra Indonesia avslører at Kawasaki jobber med en liten, firetakts sportssykkel. Det var en blogger fra Djakarata som lyktes med å få bilder av motorsykkelen bakfra, samtidig som han kunne offentliggjøre en del detaljer gjennom sine observasjoner. Den hvite nummerplaten med rød tekst/tall avslører at dette er en prototype. Kåpen var maskert med tape for ikke å avsløre noen linjer, og dermed er det lett å gjette at modellen har kommet ganske langt i utviklingen.

Bakstussen på motorsykkelen er temmelig lik den på Kawasaki Ninja 300 og 250. Eksossystemet er derimot spinklere og har mye mindre åpning i lyddemperen.

Fotografen hevder at motorsykkelen var ensylindret, men med motordeksler som ligner de på de større modellene. Instrumentpanelet er helt digitalt og ikke en kombinasjon av digitalt/analogt som på Ninja 250/300. Ellers får den en enkelt frontlykt (som minner om den fra KLR650), samt ABS-bremser.

Kawasaki produserer allerede en 149cc Ninja RR for det indonesiske markedet, men denne modellen har totaktsmotor og forgasser. Testsykkelen vi viser ovenfor hadde firetakter, og er derfor mest sannsynlig utstyrt med bensininnsprøytning.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser